dilluns, 24 de novembre del 2008

Les sobretaules a la roca


Bruc d'Hivern, primera ascenció de la Isa. Per l'esperó esquerre, forats i còdols i a munt. La Isa a tope sense crashpas ni res, en un bloc que deu fer 4 metres bons...

Encara que va ser al matí i no a la taula després de dinar prenent el cafè, m'ha agradat molt la paraula sobretaula per a explicar la vida familiar d'ahir diumenge. Així com la típica família catalana de classe mitja acostuma a comprar bunyols de crema, esmorzar xocolata amb xurros, passejar pel passeig marítim xutant una pilota i prendre el vermut tot llegint l'Avui (o el Mundo Deportivo) abans de passar a buscar el pollastre a l'ast encomanat de bon matí, nosaltres i els retoños, acompanyats de la ja inefable Puça, aprofitant l'esplèndid diumenge de finals de novembre vam anar al nostre parc particular, els nostres blocs.

Un dia de molts colors, la roca brillava, i els ulls se'ns inundaven dels rosats i blancs lluminosos del bruc d'hivern, que es troba en plena i frondosa florida. Per recordar aquest dia, una primera ascenció suicida de la Isa a un nou bloc l'hem batejat com a "bruc d'hivern".

De les fotos que poso és la primera, una línia per l'esquerra del bloc. Les altres seran més difícils. La resta de fotos són de la placeta del centre del sector, ja que mai havia penjat fotos d'aquests blocs. M'imagino que ús agradaria veure fotos amb escaladors, però quan les nenes es distreuen i ens deixen escalar a mort no ens recordem de la càmera!!!


1 comentari:

Fino ha dit...

El bruc d´hivern floreix com els blocs a Cabacés i com el somriure que sempre s´em dibuixa llegint el vostre blog.

Una abraçada familia!