dimecres, 6 d’agost del 2008

Primeres conseqüències de la mort del grau

Benvolguts amics,

la tria és clara, trio la roca i el grau ha mort, trio la vida, la intuició, la pau, l'alegria, els pensaments desarrelats i purs, les paraules agradables, la vida fàcil i plaent, la contemplació, els boscos, la consciència, el cel i l'univers.
No hi ha marxa enrere, l'elecció és clara... Quan un agafa el camí de l'amor ja no torna a ser el mateix. Cabacés Free no serà mai més el mateix. Cabacés és més lliure, el seu aire més net i el foc regenerador (calor africana) s'endurà l'últim rastre de tecnicismes, convencionalismes, positivismes, provincianismes, gradualismes i demés -ismes morts.

Ja ha nascut, ja és aquí,

es diu...

ferranmestresvizcaino@hotmail.com (Refugi de Cal Ferrer - Casa de menjars)

el nou email engendrat per la pura llibertat que no necessita de l'epígraf -free per ser-ho realment, la aparença ja és real, i per tant desapareix, tal com desapareix el temps i l'intent de medició del nostre gran ésser.

Brindo doncs, amics tots, amic Pitus especialment (aquest post és per tu avui), amb el vi de la terra, que, aquí deixo dit, no he tastat abans d'escriure el present. La lucidesa més gran impregna els meus actes i les meves paraules, que espero que ús ressonin més enllà del cervell, allà on es troba la FELICITAT.

I brindarem per sempre, i també el per mi molt esperat 31 d'agost, en que totes aquestes lletres llençades al vent baixaran novament a terra suaument impregnant-nos a tots de la seva lleugeresa.

petons

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut!!! El Cel és per als valents!

Anònim ha dit...

Ets un poeta ple de sentiments per compartir que jo vull agafar al vol el 31 d'agost i cada dia al teu costat tornan-te'ls en cada moment

Roger T. ha dit...

Com a petites persones que som,
intentarem encendre la terra de vida,
nomes la roca, testimoni mut;
sabrà de les nostres dances.

Som guerrers de la pau vertical.

RUMBA TEAM ha dit...

ets el rei!! no hi faltaré ens veiem ben aviat!!