dilluns, 22 de setembre del 2008

S'ha acabat el pastís

Amics, amigues.... MOLTES GRÀCIES!!!

Però després d'un dels dies més màgics de la meva vida i d'una divertidíssima lluna de mel (Honeymoon), les meves roques m'han tornat a cridar i jo també he fet vuelta al cole.
Amb l'ajut inestimable de la Isa i molt especialment de la petita Jana amb les seves tisores de podar, he reiniciat l'obertura de blocs amb el que he decidit anomenar el diplodocus, que segons paraules de la Isa, amb la seva habitual franquesa (gràcies Isa), "aquest bloc si que és guapo", com vinguent-me a dir que el que havia obert fins ara no era tan bo, cosa que he de desmentir. Però si que és veritat que el diplodocus és gran, molt gran, guapo, espectacular, com si haguessin agafat un bloc de Bas Cuvier, l'haguessin centrifugat en conglomerat i me l'haguessin deixat prop de casa!!! A més el diplodocus ha posat un ou, L'OU DEL DIPLODOCUS, on trobem una petita travesia molt maca!!!

De moment, com tot lo bo, es farà esperar, queda una mica de feina raspallant i provant però aviat posaré unes fotos perquè pugueu veure la magnitud del dinosaure.

Auuu, bones escalades.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja tinc ansies de poder gaudir de noves lines!!!nomes de llegir el post amb suan les mans...cabacers free !!! comença la guerra de la llibertat del moviment!!!!salud i viva los novios!!

Anònim ha dit...

a per ser penja fotos....kueka

RUMBA TEAM ha dit...

gracies a vosaltres.....penso que ens veurem haviat!!!
salut

Roger T. ha dit...

Hi ha dies que marquen les persones per sempre. Aquell en va ser un, per mi.
Gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Estar amb vosaltres aviat i escalar-vos; continuarà essent una necessitat sempre. És el millor de no voler triar;
m'agrada on em porteu!
Diplodocus... una bèstia enorme, tranquila i elegant?
Fins aviat familia!

Kbcés ha dit...

Diplodocus, elegant, enorme i tranquil, encara que li costi més estar-ho al que l'escali, jeje,ADRENALINA PURA!!!

aquesta setmana fotos i video