dilluns, 2 de març del 2009

Lluny del soroll

Pau a les tardes de Cabacés...Shhhtttt...


6 comentaris:

Anònim ha dit...

ei nanooo!! com anem...espero que be!! jo recent arribat de wadi rum, maravella de roca i lloc on em apretat de valent en fisures i més fisures!! ja explicaré..

Ull amb aquesta pau, aprofiteu-la ja que ara mateix he fet una ullada a la nova guia i....

Bona feina i cabaces queda com un lloc que realment mereix.
Bones fotos també...jajajaja

una abraçada. bernat

Unknown ha dit...

hola! el passat dissabte vam estar fent bloc a Cabacés. felicitats per la feinada de netejar el peu dels blocs, etc... ara veient aquestes fotos ja em venen les ganes de tornar-hi. no se molt bé quins bloc vam fer seguint els apunts que hi han al blog però ens ho vam passar molt molt bé!
a primera hora de la tarda vam passar pel refugi per fer un café però no hi havia ningú... fins la propera visita doncs!

Kbcés ha dit...

Hei Bernat, què tal el viatge?? Espero que ens ho expliquis aviat..
En plena tranquilitat, kbcés mai serà Margalef (per sort)!!
Ivan, m'alegro que disfrutéssiu dels blocs, ja parlarem i un dia podem quedar i ús ensenyo el Diplodocus que està a punt de ser domesticat i és molt bèstia!!!

Salut!!

Blocantarraco ha dit...

Ei tenen bona pinta els blocs, escolta, com s'arriba i els croquis? Que a lo millor pugem entre setmana, la propera setamana. Vinga un salut i a tibar força

Kbcés ha dit...

Ei fills de Montroig!!. Croquis al blog, de fa unes 3 setmanes, l'entrada es diu ELS MASETS D'EN SISCU. Són els únics croquis, no els tinc en paper. Sense graus però, jo no graduo. Si voleu tuqueu-me i ús faig d'amfritrió. Ferran 690 20 78 68. Hi ha bastants projectes per bous com vosaltres!!

Salut!!

Anònim ha dit...

el grau a mort!!!!!!!
kuekilla la guadanya!!!!
salut familia!