dimecres, 14 de maig del 2008

Entrada a l'escalada virtual

Primera entrada d'aquest nou blog, que podeu considerar la pàgina més genuïna de l'escalada a Cabacés. Encara no sé què hi posaré... potser fins i tot em despenjo i poso alguna ressenya... no ho sé, ja ho veurem. En tot cas aquesta pàgina està patrocinada pel Refugi de Cal Ferrer, seu social dels escaladors de Cabacés. No el deixeu de visitar si veniu a escalar a Cabacés, als pobles petits ens agrada que els turistes-escaladors es relaxin i no pensin només en les vies i els graus. Què millor que fer una birra i comentar la jugada amb els que coneixen cada regleta i cada bidit de la zona que han equipat?

Em comprometo a anar omplint aquest blog de blocs, si, em penso que publicaré les ressenyes pergamines del nou sector de bloc de Cabacés, això si, no em birleu el crashpad, sisplau.

Dedico aquest nou blog a les meves nenes, Isa, Jana i Eira.

I als amics Rumbateam i Kueka que m'han inspirat per iniciar aquesta aventura.

I a tots els escaladors que han vist en cabacés algun lloc més que una zona on curtir dits, pujar grau i classificar les vies i la feina dels equipadors. A tots els que han vist que cabacés és un lloc molt autèntic on podem retrobar-nos amb la nostra essència més profunda. A tots els que disfruten de la natura de forma senzilla.

Benvinguts tots

5 comentaris:

RUMBA TEAM ha dit...

ahi esta!!!
t'animo a que creiïs un blog diferent o simplement que escriguis i pengis el que et surti dels pebrots!! que poguem dir i/o expresar tot allò que no trobem bé i el que ens fa més feliços en molts moments!! la escalada entre d'altres......un asiduo

Roger T. ha dit...

Des del Maresme us enviem tota la força i tot el carinyu!!
Que la senzillesa dels vostres gestos, segueixi esbrinant camins a la vertical
de la terra al cel
i del cel a la terra.
L'estela que deixen les vostres esquenes a la paret,
no és més que un regalim de mel.
Petons als 4 des del C/St.Antoni!!

Advent ha dit...

Hola, me llamo Oscar y soy el chico que paso el Domingo a buscar un par de guias de Cabacés y os pregunto por la zona de bloque.

Hay alguna reseña sobre los grados de los bloques?¿ O simplemente se llega alli y a darle al tema....

Nada mas, un saludo y animo con el blog y con todo lo demas.Se agradece tener cerca una zona tan bonita y que alguien se preocupe porque siga creciendo.

Kbcés ha dit...

Hola Advent, la respuesta a tu duda la tendrás en breves minutos en este mismo blog. Un saludo y no dudes en pasar por el refugio para quedar para escalar con nosotros, gustosamente te mostraremos los bloques imprescindibles!!

Advent ha dit...

Ok, gracias por el ofrecimiento.A lo mejor para dentro de dos findes voy, que este me voy a ver a la familia a Valladolid.

Y si veo que tal a lo mejor me paso algun dia entre semana a la tarde aunque solo sea para conocer el terreno.

Un saludo y gracias de nuevo!!!!