dimarts, 15 de juliol del 2008

Mort al Grau

A Cabacés el grau ha mort. No ús espanteu, a la guia seguirem associant una graduació a les vies per orientar-vos... però això és tot!! Així que bloggers-analistes del món, que tot ho heu de fer passar pel vostre sedàs, no cal que torneu a agrupar les vies d'una zona en percentatges de graus, ni que demaneu l'alça o baixa d'un plus o una lletra, no cal, perquè senzillament estareu donant dades inexactes i equivocades, tendencioses i pernicioses per a l'escalada i el seu lliure gaudi. VISCA LA BELLESA. MORI EL GRAU. VISCA CABACÉS LLIURE I TROPICAL.

Ús desitjo a tots que el ritme de Cabacés ús sedueixi, tal com ha fet amb l'amic Bernat, homenatjat en aquesta entrada. Mireu la inclinació de la paret... Me'n sabeu dir el grau??

6 comentaris:

Anònim ha dit...

poeta!!!!!! vull un fill teu!!!!mort el grau i llibarem la ment dels pensaments corruptes!!!kueka

Pitus ha dit...

El vi t'està fent mal Ferran. Et noto més agressiu que altres cops. Recupera la teva poesia, la teva finura i la teva sutilesa.

Qui t'ha provocat aquesta ira? No els facis cas, la pau de cabacés és imperturbable.

RUMBA TEAM ha dit...

Com diu una gran dita o frase: "L'aventura no esta en un lugar sino en uno mismo"; ara, gran part de les noves generacions i/o tendencies dins el mon de l'escalada ens condueixen a molts cops esta pendent de numeros, flaixos, pegues i memoritzar un cop rera l'altre un seguit de sequencies que ens conduexen molts cops al encadene o simplement al fracàs un cop darrera l'altre!!
Cal tenir en compte, que si vols escalar, hauras de fer 7a!!
Molts els costarà dormir si el dia no a nat bé o no a pogut encadenar aquell magic,inventiu i misterios numero!
Per la resta, potser.....simplement sera escalar!!

Menys grau i més apendre a escalar!!
Mort al grau!!!!

Roger T. ha dit...

el grau desapareix amb el silenci


se'l menja la música del bosc

Kbcés ha dit...

Bons amics, amic Pitus, què és la paraula sense la provocació? sense la facultat de revoltar-nos al confortable sofà i fer sortir la nostra part fosca? On resta la bellesa sense el fàstic, sense les molèsties que ens desperten d'una vida neutra i ensucrada? Visca el salat, l``acid i làmarg!!! Visca el vi!!! Mori el grau!!! Visca l'escalada!!!!

Anònim ha dit...

Mort al grau! La roca no té números!