dijous, 2 d’octubre del 2008

L'art de l'escalada

Sempre he desitjat excel·lir en diferents arts, i després de disfrutar de les grans obres còmiques com les de Jerry Moffat, Ron Kauk, Mel Brooks o la gran i cuallarga Guineu Lliure, m'he animat a realitzar, amb un molt baix pressupost, el meu primer curtmetratge còmic.

És innegable l'efecte de l'acupuntura natural a la que sotmet el Montsant als qui gosen profanar-lo, integrar-s´hi, estimulant i delirant. Les imatges, fregant el patetitsme, així ho mostren.

Per altra banda, després del deliri, i sense possibilitat d'autogravació, perquè amb una mà no sóc capaç d'escalar al límit, he estat a punt d'aconseguir l'orgasme i la comunió amb la roca ou del diplodocus, però no ha pogut ser.

Tot i això ja podeu apuntar el bloc a la vostra guia de Cabacés. Està senyalat amb una fletxa verda, blava i magenta i el grau proposat és de cdjnhvwriouhfvbnfiick9, en la complicada i sensual escala cabacerola (pronuncïis com un gran gemec, trencat per excitants espasmes orgàsmics).

Au doncs, que el disfruteu!!!!

5 comentaris:

Fino ha dit...

S´haurà de venir aviat a donar pinsu al diplodocus i gratar-li una mica l´esperó a veure si fent-nos amics ens deixa jugar amb ell i no ens arrenca les pells a mosegades. Secretivos? No existeixen, només llocs que disfruta menys afluencia de gent.

Una abraçada!

Kbcés ha dit...

Només existeixen pedres enmig del bosc... secretes? no per qui mereixi trobar-les!!!

salut!!

RUMBA TEAM ha dit...

ai petits deixebles....el mateix art es vida!!!
Seguiu així i no us deixeu enbarcar pel vaixell de molts que no us portarà enlloc!!!
tibeu i tibeu....que la vida és art.

Roger T. ha dit...

Hola actor rocallos.
Estàs molt maco de presentador rural... Trapella!
T'has engegat amb els metres eh?
El temps les ha posat i nosaltres les escalarem. La serenor i els gestos justos ens salvaran les articulacions. Tots podem imaginar què passa quan et trepitja un dinossaure... Salut familia i molts petons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jon Borràs ha dit...

Dono fe de la majestuositat del Diplodocus, de l'incomparable entorn de Cabacés i de l'hospitalitat d'en Ferran.

Cuideu-vos molt.

Colga el forat, però aquella pedra, sap que tornaré...

Jon