dilluns, 17 de novembre del 2008

Els vells amics

Ús poso un enllaç d'un video que m'ha emocionat. És la versió resumida de la història d'un lleó que va ser acollit per uns joves (hippies) passant la seva infantesa amb ells. Un dia van decidir que l'animalet necessitava fer vida salvatge a Àfrica i van fer per trobar-l'hi un clan on estigués amb els seus.
Al cap d'un any el van anar a veure i això és el que va passar...

(els va devorar, els va donar per menjar als seus fills...?)

Per veure el vídeo cliqueu a "Els vells amics", el títol de l'entrada.

Els cabacerols som com lleons que vam haver de marxar per fer una vida salvatge prop de les arrels, buscant un lloc on crear un nou món (que és aquest que està arribant, Roger) per a les nostres filles. Però no ús oblidem amics, al contrari, sempre ens acompanyeu en tot el que fem.

Petons i esgarrapades felines.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nosaltres tampoc us oblidem.
Encara que no us visitem amb la regularitat que voldriem o que a vegades avancem per camins llunyans i paral·lels.
De vosaltres en prenem referències d'una vida "bàsica"; on encara hi és obligatòria la imaginació, el desplegament d'una catifa que és: somni i vida palpable a la vegada.
Nosaltres, "urbanites"; però no cecs. Concients i constructors d'un camí que no vènen, que no està envasat, que no caduca. I que en tot cas, no comprarem!
Per tant doncs;
Tots vivim junts
si quan vivim, pensem i sentim.

Roger. Petoníssims!

Kbcés ha dit...

Roger sóc la Isa i tinc un missatge per vosaltres. Com que no tinc el vostre email t'ho penjo aquí.
Si et vols pendre la homeopàtia que jo em vaig pendre per ajudar a dilatar,El part de la Eira és la prova de que funciona. T'ho has de pendre a partir de les 38 setmanes, una boleta al vespre mitja hora abans de sopar.I quan comenci el part dissoleu en una botelleta d'aigua 10 boletes i fes un glop cada hora.És diu CAULOPHILLUM THALICTROIDES 15 CH.Lo millor per un bon part és creure't que anirà superbé, i així serà!!!Petons

Anònim ha dit...

Gràcies Isa! Ho tindrem molt en compte!

Que la dilatació ens acompanyi germans!!

El més fort és el cap
ell te el poder!

MUA!!!