dimarts, 27 de gener del 2009

Actualitzacions

L'altre dia amb en Bernat Jové, el rei de la rumba, vam provar i homologar noves vies d'en Joan Ribera i en Fidel a La Fresca. Nota climàtica: El sector en qúestió no és el més aconsellable per a un 21 de gener.

Les vies es troben a l'esquerra de l'entrada al passadís de La Fresca. Vies de potència i algun pas de bloc de uns 10-12 metres per no encantar-s'hi.

Shaman. 7b+. Boníssima via de potència-resistència en que tots els passos són durs, així que és homogèniament dura. Dos crux clau en dinàmic.

El fesol es fa sol si fa sol. Bastant ingraduable, entre 7a/b. Entrada de patates rigleres que posa'n els braços a to. El tamany de les patates disminueix dramàticament convertint el final en una seqüència de bloc duríssima que requereix força santbenedicitina!!!

Vies d'en Joan Ribera, l'equipador més elegant dels voltants.

De la següent via no conec el nom, però l'anomanaré La Fisura d'en Fidel. Sobre el 6c. Diedre-fisura desplomats i enrevessats. Roca encara delicada. Quan la roca estigui sanejada serà una bona via. Gràcies Fidel de la Vilella.

Au, que les disfruteu!!

2 comentaris:

RUMBA TEAM ha dit...

molt bo el post!! ja vares parlar amb en fidel doncs?
shaman, una bona linea, curta per o intensa!!!! a repetir....no es deixarà així com així!!
a comentar que la fisura i faria falta una bona sanejada per a gaudir-la del tot penso que es una via bona i atípica per ser cabacés...atenció al primer xapatge(difícil) i caiguda dolenta.
salut

Kbcés ha dit...

Hei nen, no, no he parlat amb en Fidel però si amb en Joan. Sobre lo de la laja en joan ha decidit deixar-ho en mans de la natura, no vol ser el primer a tacar amb sika la roca cabacerola, i jo intimament me n'alegro.

Bon viatge a la font del saber i quan tornis tenim una guineu lliure per perseguir!!!