dimarts, 3 de febrer del 2009

Els Masets d'en Siscu

Benvolguts amics,
Aquí teniu, en primícia, mapa d'accès i mapa del sector de bloc dels Masets d'en Siscu. Suposo que veient els dibuixos casolans entendreu perquè no publicava res... No sóc precisament un dissenyador gràfic!!! En tot cas espero que ús serveixi la informació, ja que sembla que el sector costa de trobar... La referència, com sempre, els dos masets a l'altra banda de l'Aubereda i el Barranc de Montsant.
He posat explicacions dels blocs i he posat un punt vermell per cada pas realitzat de forma aproximada, cadascú pot interpretar la roca com vulgui. En tot cas queden molts passos per obrir no indicats i uns quants blocs a la perifèria que poc a poc aniré descobrint (quan tingui temps). El terreny és en pendent i els blocs estan en feixes i en diferents nivells, cosa que té un gran encant. Molts dels blocs són bastant alts, però les caigudes acostumen a ser bones pel treball dels nostres avantpassats cabacerols, MOLTES GRÀCIES!!!
Si bé les vies cabaceroles segueixen graduades, el bloc és una altra història. En el meu cervell la frase suggestiva "EL GRAU HA MORT" segueix ressonant amb la força de la joventut i la rebel·lia, i els números segueixen diluïnt-se en el marasme del pensament, en la boira de l'oblit. Ha arribat un moment en què no és que no vulgui graduar, és que JA NO EN SÉ!!!
Desitjo que això no ús impedeixi disfrutar d'aquests blocs de roca especial i juganera, rodejats de misteri i calma i vistes acolorides...





1. Bloc d'entrada. A dalt blocs fàcils, a baix desplom futurista i travessa de romos molt bona i altres passos de presa petita.
2.La Galeta Maria. Una bona galeta com el seu nom indica...
3.En obres, futur bloc de tsunamis cabacerols.
4.A la placeta central. Un sol bloc obert donades les dimensions del totxo, pels forats evidents. Altres línies esperen els valents.
5.Per la plaça desplom, molt bona travessa de regletes i talons i blocs fàcils i baixos. Per baix tres passos de regletes.
6.Per la part de la plaça projecte immens d'en Kueka. Sobre el marge tres passos molt bons picants però no exposats amb sortida amb sorpresa!!
7.L'Isaberg. Passos fàcils.
8.Passos en desplom de forats per totes bandes. Per mi destaca l'esperó de l'esquerra, amb una entrada sit de forats romos guapa.
9.Passos en semi desplom. A la dreta un bloc per col·leccionistes gens recomanable (sortida entre el coscoll). A l'esquerra un bon bloc de patates i forats amb sortida de romos.
10.3 passos en panxa i placa de forats. Bloc alt. A l'esquerra "Bruc d'hivern", obert en un dia de florida del bruc d'hivern, tal com diu el nom.
11.Placa boníssima de bidits i regletes més fàcil del que sembla. Bloc alt. A l'esquerra un pas fàcil de forats molt bons.
12.Bloc de l'esperó. 3 passos fàcils i alts per escalade de plaisir on destaca l'estètic esperó de l'esquerra.
13.El Passadís. Molta feina encara. Actualment 5 passos de dificultat mitja amb sortida inoblidable (molt excitant) de forats i regletes.
14.Les plaques de la mort. Nom irreal i delirant. El bloc és alt però de baixa dificultat, per jugar i xalar. Per darrera blocs per nens i una travessia de 15 metres de romos molt divertida.
15.El Queixal. Blocs fàcils de forats a l'esquerra, un bloc més difícil (i que exigeix flexibilitat) al bloc empotrat i dos passos a la planxa desplomada, un projecte i l'esperó molt bo i de bona roca tot i les aparences.
16.El Diplodocus. Per a mi la perla de Cabacés. Encara en obres, però ja té dos passos oberts, alts i inoblidables de forats, regletes i bidits. UNA BOMBA!!!
17.L'ou del diplodocus. Una travessa de còdols, regletes, talonatges i romos amb semidinàmic final que em sembla una gran bloc. A més no fa por com el seu pare.

Que els disfruteu!!!